Menu

Pis La Granada

Barcelona

Reforma integral d’un pis en el barri de St. Gervasi de Barcelona.

Es tracta d’un habitatge de 71 m2, que no s’havia reformat des de la seva construcció al 1966. La seva distribució estava composada per 4 habitacions petites, un bany, un mig bany, cuina i sala-menjador. Els espais estaven molt compartimentats i la decoració era un tant barroca.

El programa del nou propietari inclou dos dormitoris, un d’ells una suite, un altre bany més petit, una habitació per armaris i una sala-menjador espaiosa.

A aquest projecte es va aconseguir modificar de manera substancial la imatge de la vivenda amb molt pocs canvis estructurals. Per engrandir la sala-menjador es va suprimir una del les habitacions que es va unir a l’espai d’estar. Es va canviar d’ubicació la porta del bany per tal de convertir l’habitació principal en suite. Finalment, es va redistribuir l’espai entre el mig bany i el dormitori posterior per augmentar la superfície del bany i poder-hi instal·lar una dutxa gran.

A aquesta reforma s’han renovat la cuina, els banys, les fusteries, totes les instal·lacions i s’ha instal·lat aire condicionat.

Client
Privat

Tipus
Vivenda

Serveis
Arquitectura, Interiorisme i Construcció